Informacije o odgodi dospijeća računa naknade za leasing u operativnom leasingu - postojeći korisnici odgode dospijeća računa naknade za leasing

OBAVIJEST O MJERAMA UBLAŽAVANJA POSLJEDICA UZROKOVANIH PANDEMIJOM VIRUSA TIPA COVID - 19 – za primatelje leasinga temeljem ugovora o operativnom leasingu

U slučaju da je vaš Zahtjev za odgodu dospijeća računa za naknadu za leasing u operativnom leasingu odobren i već koristite mogućnost odgode dospijeća računa za naknadu za leasing u operativnom leasingu, donosimo Vam upute vezane uz mogućnost korištenja ove pogodnosti u tromjesečnom razdoblju koje će nastupiti nakon proteka tromjesečnog razdoblja za koje je ova pogodnost odobrena, a sve u slučaju daljnjih narušenih poslovnih okolnosti koje su uzrokovane pandemijom virusa tipa COVID-19.

Tko može zatražiti odgodu dospijeća računa za naknadu za leasing u operativnom leasingu ?
 
Primatelji leasinga sa zaključenim ugovorom/ima o operativnom leasingu.
 
Preduvjeti kojima je potrebno udovoljiti, a sve kako bi davatelj leasinga bio u mogućnosti razmotriti Vaš Zahtjev navedeni su u pojedinačnim Zahtjevima za odgodu dospijeća računa za naknadu za leasing, a ovise o Vašem statusu primatelja leasinga.

 
Što je potrebno učiniti ?
 
1. Molimo da pažljivo proučite i popunite jedan od obrazaca i to ovisno o vrsti zaključenog leasing ugovora i Vašem statusu primatelja leasinga:

a)   Zahtjev za odgodu dospijeća računa za naknadu za leasing (operativni leasing / fizičke osobe)

b)   Zahtjev za odgodu dospijeća računa za naknadu za leasing  (operativni leasing / pravne osobe)

c)   Zahtjev za odgodu dospijeća računa za naknadu za leasing (operativni leasing / obrtnici / slobodna zanimanja / poljoprivrednici)


2. Predaja zahtjeva
 
Zahtjev sa pripadajućom traženom dokumentacijom predaje se putem e-mail adrese: reprogram-zahtjev@impuls-leasing.hr
(u naslovu e-mail poruke navesti tvrtku/naziv/ime i prezime primatelja leasinga), a potom poštom ili neposredno na adresu sjedišta društva:
IMPULS-LEASING d.o.o., Velimira Škorpika 24/1, 10090 Zagreb, uz napomenu Reprogram. 

3. Obrada zahtjeva
 
IMPULS-LEASING će obraditi Vaš zahtjev. Nakon završene obrade djelatnik IMPULS-LEASINGA će Vas putem e-mail poruke obavijestiti o daljnjim koracima. 
 

Napomene:


Postupanje po dostavljenim zahtjevima odnosi se na račune naknade za rate leasinga za koje još nisu izdani računi.
 
Ukoliko imate pitanja vezano za podmirenje dospjelog dugovanja po izdanim računima za rate leasinga, ljubazno Vas upućujemo da svoj upit proslijedite na e-mail adresu opomene@impuls-leasing.hr, a sve kako bi postigli dogovor o podmirenju istih.