Informacije o promjeni visine i načina otplate naknade za leasing.

U cilju lakšeg premošćivanja problema uzrokovanih pandemijom virusa COVID-19  i razornog potresa u dijelu Republike Hrvatske od 29. prosinca 2020. godine, IMPULS-LEASING d.o.o. će razmotriti zahtjeve klijenata za promjenom visine i načina otplate naknade za leasing, a koji bilježe financijske probleme, smanjen obujam poslovanja, odnosno onemogućeni su u obavljanju osnovne poslovne aktivnosti na području pogođenom razornim potresom.
 
Tko može zatražiti promjenu visine i načina otplate naknade za leasing ?
 
Promjenu visine i načina otplate naknade za leasing mogu zatražiti primatelji leasinga, fizičke i pravne osobe koji imaju financijske poteškoće uzrokovane pandemijom virusa COVID-19 i/ili posljedicama razornog potresa na području pogođenom razornim potresom od 29. prosinca 2020. godine.


1. Predaja zahtjeva
 
Zahtjev se predaje putem e-mail adrese: reprogram-zahtjev@impuls-leasing.hr
(u naslovu e-mail poruke navesti naziv primatelja leasinga)
ili poštom na adresu sjedišta društva:
IMPULS-LEASING d.o.o., Velimira Škorpika 24/1, 10090 Zagreb uz napomenu Reprogram. 

2. Obrada zahtjeva
 
IMPULS-LEASING će obraditi Vaš zahtjev. Nakon završene obrade djelatnik IMPULS-LEASINGA će Vas putem e-mail poruke obavijestiti o daljnjim koracima. 
 
Napomene:
 
Postupanje po dostavljenim zahtjevima odnosi se na račune naknade za leasing obroke koji još nisu izdani.

Krajnji rok zaprimanja zahtjeva je 30. travnja 2021. godine.
 
Posljednja umanjena naknada za leasing dospijeva najkasnije 30. lipnja 2021. godine.
 
Ukoliko imate pitanja vezano za podmirenje dospjelog dugovanja po izdanim računima za leasing obroke, ljubazno Vas upućujemo da svoj upit proslijedite na e-mail adresu opomene@impuls-leasing.hr, a sve kako bi postigli dogovor o podmirenju istih.